Geräte und Zubehör
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots in pieces1 oz
-
garlic clove1
-
water8 oz
-
cherry jam2 oz
-
balsamic vinegar1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
pork tenderloin16 oz
-
baby rainbow carrots peeled, halved lengthwise12 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh cherries (optional) pitted, halved, to garnish
-
chopped parsley to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25 g
Brennwert
996 kJ /
238 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Valentine's Romance
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Meatloaf
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Baked Crab Dip
15min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Chicken Marsala
40min