Geräte und Zubehör
Sweet Pea and Zucchini Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
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olive oil plus extra to grease1 tbsp
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large eggs4
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salt plus extra to season eggs, divided½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season eggs, divided2 pinches
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leeks in pieces, white part only4 oz
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garlic cloves2
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zucchini cubed (1 in.)9 oz
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sweet peas fresh or frozen24 oz
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vegetable stock low sodium18 oz
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lemon juice1 tbsp
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heavy whipping cream (optional)2 oz
-
baby arugula divided2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
431.2 mg
Eiweiß
19.3 g
Brennwert
1254.9 kJ /
299.9 kcal
Fett
10.8 g
Ballaststoffe
10.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
32.4 g
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