Geräte und Zubehör
Gluten-Free Pasta
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
cassava flour plus extra to dust4 oz
-
cornstarch4 oz
-
brown rice flour2 oz
-
guar gum2 tsp
-
large eggs3
-
water2 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to boil with pasta
-
water to boil pasta
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
1598 kJ /
382 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Pasta Homemade
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten-Free Bagels
1 Std. 50 Min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 Std. 50 Min
Raw Chocolate Cake
2 Std. 20 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free flour mix
10 Min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min