Geräte und Zubehör
Quenelles met waterkerssaus
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
Quenelles
-
witte visfilet, zonder vel in stukken375 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
ongezouten boter in blokjes100 g
Panade
-
ongezouten boter in blokjes30 g
-
melk100 g
-
bloem50 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier1
-
eiwitten2
-
water600 g
Saus
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
sjalotten gehalveerd2
-
boter in blokjes30 g
-
waterkers150 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
water200 g
-
volle yoghurt100 g
-
citroen enkel het sap½
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
waterkers als garnering
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
2502 kJ /
598 kcal
Fett
46 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mayonaise zonder ei
10 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Pekingeend
45 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Eendenlever
33 Std.
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min