Geräte und Zubehör
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portions
Zutaten
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
29 g
Brennwert
2400 kJ /
576 kcal
Fett
42 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lebanese cuisine
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Kashmiri Rice
30 Min
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min