Geräte und Zubehör
Curried Prawns with Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
frozen green peas50 g
-
curry powder35 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)150 g
-
rice200 g
-
medium eggs lightly beaten2
-
water1200 g
-
onions quartered70 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
fresh pineapple peeled, cut in pieces (2 cm)30 g
-
rice wine½ tsp
-
fish sauce1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
18 g
Brennwert
1306 kJ /
312 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
10 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese Seafood
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy Pea Pasta
25 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Curry and Coconut Risotto
35 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min