Geräte und Zubehör
Bourbon pork ribs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Spice rub
-
brown sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
paprika1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pork rib racks (approx. 2-3 kg total)4 - 5
Bourbon BBQ glaze
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
olive oil40 g
-
tomato sauce375 g
-
bourbon60 g
-
apple cider vinegar120 g
-
brown sugar50 g
-
soy sauce60 g
-
honey140 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
124.4 g
Brennwert
8058 kJ /
1918.6 kcal
Fett
127.4 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Swedish meatballs with gravy
30 Min