Geräte und Zubehör
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
Zubereitung 40 Min
Gesamt 5 Std. 50 Min
24 pieces
Zutaten
Brioche Dough
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
strong white bread flour plus extra for dusting350 g
-
caster sugar to taste60 - 80 g
-
milk20 g
-
medium eggs4
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil for greasing
-
unsalted butter diced170 g
Red Cabbage Slaw
-
red cabbage cut in pieces (5 cm)250 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (5 cm)1
-
mayonnaise100 g
-
cider vinegar1 ½ Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Brioche Buns
-
large egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Pulled Pork
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
pork fillet sliced (2 cm)600 g
-
water500 g
-
smoked paprika1 Tbsp
-
brown sugar1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barbecue sauce200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
332 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
948 kJ /
227 kcal
Fett
13 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Mexican Chicken Ring
55 Min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 Std. 20 Min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 Std. 20 Min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Pulled Pork Rolls
30 Min
Beef and Bean Enchiladas
40 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.