Geräte und Zubehör
Orange-brined turkey
Zubereitung 30 Min
Gesamt 29 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2128.8 mg
Eiweiß
173.5 g
Brennwert
7506 kJ /
1787.2 kcal
Fett
104.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
35 g
Kohlenhydrate
37.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Shrimp Aguachile
15 Min
Orange Dyed Eggs
55 Min
Mexican Style Café de Olla
30 Min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5 Std. 30 Min
The ultimate low carb celebration cake
1 Std. 20 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Tuna avocado bowl
45 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Mediterranean Chicken
35 Min