Geräte und Zubehör
Tuna Fishcakes
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 pieces
Zutaten
-
medium eggs2
-
water750 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm), rinsed600 g
-
frozen green beans100 g
-
tinned tuna, in water drained (2 x 200 g tins)300 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
mayonnaise2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
12 g
Brennwert
800 kJ /
191 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Honeyed Chicken
25 Min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.