Geräte und Zubehör
Natuur yoghurt in de Varoma
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std.
8 porties
Zutaten
-
yoghurt natuur120 g
-
volle melk800 g
-
suiker (optional)40 g
-
water250 g
-
30 g vers geperst citroensap, (1/2 citroen)ascorbinezuur (vitamine C in poeder)1 afgestreken tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
400 kJ /
96 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gewone yoghurt
14h
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Zuurkool
Pas d’évaluation
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Basis brooddeeg
5min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Karamelpudding
1h
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min