Geräte und Zubehör
Red Velvet Number Cake
Zubereitung 45 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
20 slices
Zutaten
Sponge
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing120 g
-
golden caster sugar300 g
-
large eggs2
-
cocoa powder40 g
-
red food colouring gel
-
natural vanilla extract1 tsp
-
buttermilk240 g
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white wine vinegar3 tsp
Cream Cheese Buttercream
-
unsalted butter soft200 g
-
icing sugar250 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
cream cheese full fat, room temperature (see tip)200 g
Decoration
-
coloured chocolate sweets (e.g. M&Ms) (4 x 133 g bags)532 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
170.1 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
1907.9 kJ /
455.5 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Birthday Cakes
14 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Buttercream Icing
10 Min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 Std. 30 Min
Triple Chocolate Muffins
50 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Creamy Dairy-free Custard
20 Min
Fairy Cake Bouquet
1 Std. 50 Min
Brownies
50 Min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 Std. 30 Min
Green Ombre Naked Cake
3 Std.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 Std. 5 Min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min