Geräte und Zubehör
Basic bread rolls
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
16 portions
Zutaten
-
wheat grains100 g
-
water plus extra for brushing300 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
baker's flour400 - 420 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds (e.g. poppy seeds, sesame seeds), for sprinkling (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
141.3 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
560.7 kJ /
133.5 kcal
Fett
2.3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
22.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
ANZAC biscuits
40 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Pizza Bianca
40 Min
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1 Std. 35 Min
Buttermilk scones
35 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Easy everyday white bread
5 Std. 35 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min