Geräte und Zubehör
Mantarlı Tuz
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
290 g
Zutaten
-
kurutulmuş herhangi bir mantarkurutulmuş porcini mantarı60 g
-
tuz250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 10 g
Eiweiß
0.8 g
Brennwert
27 kJ /
6 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.4 g
Kohlenhydrate
0.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Yaz Sofrası
22 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tempura Sebzeler
40 Min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Tavuklu ve Körili Darı
35 Min
Kabaca doğranmış lahana
10 Min
İnce rendelenmiş lahana
15 Min
Öğütülmüş baharatlar
5 Min
Doğranmış karışık taze otlar
10 Min
Mercimek Çorbası
45 Min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Keine Bewertungen
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Tam Taneli Tahıl veya Bakliyat Unu
5 Min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 Min