Geräte und Zubehör
Pineapple Tarts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
70 pieces
Zutaten
Pineapple jam
-
fresh pineapple (approx. 2 pineapples), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (2 cm)1500 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
cinnamon stick1
Tart pastry
-
plain flour350 g
-
milk powder20 g
-
caster sugar20 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)250 g
-
egg yolks2
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
7.5 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
230 kJ /
55 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year Festive Flavours
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Homemade Fish Ball Soup
2h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Shallot Oil
25min
Mantou buns
1h 30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Soy Milk
35min
Nyonya Spice Paste
15min
Egg Tarts
50min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Homemade Pandan Kaya
55min
Killer Toast
2h