Geräte und Zubehör
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 bottle
Zutaten
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 bottle
Natrium
1050 mg
Eiweiß
63 g
Brennwert
2729 kJ /
652 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Basic Meat & Seafood
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Browning Pork Cubes
15 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Browning 8.5 oz Shallots
25 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min