Geräte und Zubehör
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
200 g feta cheese, in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces200 g
-
onions quartered300 g
-
vegetable oil30 g
-
tomatoes quartered280 g
-
2 chicken stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
chicken breast, skinless, boneless in pieces (2½ cm-4 cm)1050 g
-
30 g piloncillo, in pieces (see Tip)brown sugar30 g
-
canned chipotle chillies (in adobo sauce)30 - 85 g
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream to serve250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1261 mg
Eiweiß
52 g
Brennwert
2766 kJ /
661 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking Experience
24 Rezepte
Kanada
Kanada
Discover Thermomix®
25 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Carnitas
50min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tuna Tartare
40min
Cochinita Pibil
4h
Pozole Verde
2h
Pozole Rojo
2h 5min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Tinga de pollo (shredded chicken)
35min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo
40min