Geräte und Zubehör
Veen- en vlierbessen punch
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
2 g
Brennwert
597 kJ /
143 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Kip met citroen
50 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min