Geräte und Zubehör
Mango chutney
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
2 burkar
Zutaten
-
2 tsk svartpepparkorn, + 1 tsk finrivet citronskalsichuanpepparkorn1 msk
-
vitlöksklyftor2
-
färsk ingefära i tunna skivor10 g
-
lök i halvor80 g
-
vatten20 g
-
rårörsocker250 g
-
mogen mango endast kött, i bitar700 g
-
vinäger120 g
-
salt1 tsk
-
malen torkad gurkmeja½ tsk
-
russin100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 burkar
Eiweiß
9 g
Brennwert
7472 kJ /
1773 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
19.3 g
Kohlenhydrate
410 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ägg- och avokadoröra
Keine Bewertungen
Svampsås
Keine Bewertungen
Avokadomajonnäs
Keine Bewertungen
Aprikosdipp med curry
Keine Bewertungen
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Keine Bewertungen
Raita med gurka & mynta
Keine Bewertungen
Bacon- och tranbärsmarmelad
Keine Bewertungen
Kalkonsås
Keine Bewertungen
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2 Std. 45 Min
Röd paprika- och persiljepesto
Keine Bewertungen
Refriedbönor
Keine Bewertungen
Halloweensallad med blodig hummus
Keine Bewertungen