Geräte und Zubehör
Abrikozen ketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portie
Zutaten
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
4900 kJ /
1172 kcal
Fett
24 g
Kohlenhydrate
186 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Halloween broodjes
Keine Bewertungen
Perzik Bellini
5 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen