Geräte und Zubehör
Aardbeien curryketchup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 flessen
Zutaten
-
verse gember in fijne plakjes10 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd1
-
rode uien gehalveerd2
-
tomaten gehalveerd700 g
-
aardbeien gehalveerd300 g
-
rietsuiker250 g
-
tomatenpuree100 g
-
frambozenazijn70 g
-
currypoeder mild (45 g)3 el
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 fles
Eiweiß
9 g
Brennwert
3176 kJ /
758 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
12.8 g
Kohlenhydrate
161 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Speltbrood
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Aspergesoep met citroen
55 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Piña Colada sorbet
30 Min