Geräte und Zubehör
Beef liquid stock (TM5)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 25 Min
1320 g
Zutaten
-
vegetable oil10 g
-
onion peeled and cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves cut into halves2
-
beef meat and bones (see Tips)400 - 500 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves1 - 2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1320 g
Natrium
3410 mg
Eiweiß
102 g
Brennwert
3501.9 kJ /
837 kcal
Fett
32.4 g
Ballaststoffe
8.6 g
gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Almond tortillas
1 Std. 30 Min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Gluten-Free Seed Bread
1 Std. 15 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Sardines with tomato couscous
55 Min
Gluten-Free Pretzels
2 Std. 25 Min
Potted baby vegetables
6 Std. 15 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min