Geräte und Zubehör
Parfait med kyllinglever
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
10 porsjoner
Zutaten
Klarnet smør
-
smør, usaltet mykt250 g
Parfait
-
hvitløksfedd2
-
sjalottløk delt i to (ca. 50 g)2
-
smør, usaltet mykt150 g
-
kyllinglever650 g
-
brandy100 g
-
kremfløte100 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
timian, fersk delt i to5 kvister
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
253 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
1721 kJ /
417 kcal
Fett
39 g
gesättigte Fettsäuren
25 g
Kohlenhydrate
0.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Jul med Thermomix®
20 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Detoxsalat
Pas d’évaluation
Eksotisk fruktpudding
Pas d’évaluation
Salat med sobanudler og tofu
Pas d’évaluation
Bruschetta med bønnepålegg
Pas d’évaluation
Avokadosorbet
Pas d’évaluation
Basilikumsorbet
Pas d’évaluation
Djevelegg
Pas d’évaluation
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Pas d’évaluation
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Pas d’évaluation
Asparges-og mangosalat
Pas d’évaluation
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation