Geräte und Zubehör
Fasole verde sous-vide
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
450 grame
Zutaten
-
300 - 600 g fasole verde lată, proaspătăfasole verde fideluță, proaspătă300 - 600 g
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1500 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 gram
Natrium
2 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
154 kJ /
37 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide - Rețete de bază
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mușchi de cerb cu compot de merișoare, găluște cu ciuperci și dovleac Hokkaido
Keine Bewertungen
Înghețată cu lemn dulce
Keine Bewertungen
Salată de farro, mere și merișoare
Keine Bewertungen
Batoane crocante de cereale, cu arahide și ciocolată
Keine Bewertungen
Sufle de zmeură
Keine Bewertungen
Tahini negru
20 Min
Trufe cu fructul pasiunii și nuci de macadamia
Keine Bewertungen
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Cocktail caipiroska cu căpșune
10 Min
Miel cu legume, la aburi
1 Std. 30 Min
Sos thai dulce cu chilli
Keine Bewertungen
Curry de linte cu dovleac la aburi
1 Std. 15 Min