Geräte und Zubehör
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
Zubereitung 40 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
12 pieces
Zutaten
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
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Dutch-processed cocoa powder1 oz
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salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
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large eggs2
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)9 ½ oz
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heavy whipping cream6 ½ oz
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glucose (see Tip)½ oz
Assembly
-
fresh raspberries16 oz
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
62 mg
Eiweiß
8 g
Brennwert
2067 kJ /
494 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
55 g
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