Geräte und Zubehör
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Celeriac-carrot salad
-
celeriac cut in pieces (2 cm)300 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% fat100 g
-
mayonnaise20 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
honey10 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
Scotch Eggs
-
shallots halved50 g
-
parsley leaves only2 sprigs
-
beef, boneless sinew free, cut in pieces (3 cm)600 g
-
eggs (53-63 g each)2
-
mustard15 g
-
breadcrumbs70 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
flour for flouring20 g
-
oil for deep-frying1500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
742 mg
Eiweiß
32.8 g
Brennwert
1933 kJ /
462 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mango daiquiri
5 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 Std. 30 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Margarita
10 Min
Frozen strawberry daiquiri
10 Min
White Russian
5 Min
Bloody Mary
10 Min
Bloody Mary
10 Min
Bellini Cocktail
5 Min
Blackberry Vodka Daiquiri
10 Min
Pea and mint soup
20 Min