Geräte und Zubehör
Carrot and coriander soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
rice60 g
-
lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)1 - 2 pieces
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
carrots cut into pieces450 g
-
red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste1
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
full cream milk400 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
butter70 g
-
fresh coriander roots and stems included, plus extra leaves for garnishing5 sprigs
-
pouring (whipping) cream300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
772.3 mg
Eiweiß
5.7 g
Brennwert
1548 kJ /
369 kcal
Fett
29.8 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
18.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tomato and red lentil soup
30 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Zucchini soup
25 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Vegetable soup
35 Min
Beetroot soup (gut health)
40 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Asparagus risotto
40 Min