Geräte und Zubehör
Korean beef bulgogi (TM6)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1411.3 mg
Eiweiß
30.1 g
Brennwert
1811.5 kJ /
433 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Pad kra pow
45 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min