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Lemon chicken with crispy potatoes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
2 portions
Zutaten
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
olive oil plus extra to coat potatoes20 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith1
-
fresh thyme8 sprigs
-
garlic cloves thinly sliced4
-
chicken Marylands (approx. 750 g), skin on2
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
potatoes peeled and cut into cubes2
-
sea salt to taste1 pinch
-
mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)200 - 300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
601.7 mg
Eiweiß
69.8 g
Brennwert
4836.7 kJ /
1156 kcal
Fett
72.9 g
Ballaststoffe
9.3 g
gesättigte Fettsäuren
18.4 g
Kohlenhydrate
54.8 g
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