Geräte und Zubehör
Koken van jasmijnrijst
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
331.3 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Fett
3.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Komkommersalade met dille
10 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Gestoomde rijst
25 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Koken van basmatirijst
35 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Thaise rode curry
1 Std.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10 Min