Geräte und Zubehör
Karamel parfait
Zubereitung 20 Min
Gesamt 7 Std.
10 stuks
Zutaten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1801 kJ /
430 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Advocaat
10 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min