Geräte und Zubehör
Chicken katsu curry with rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Chicken katsu curry
-
vegetable oil25 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut into slices (1 cm)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
plain flour125 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
panko breadcrumbs100 g
-
egg1
-
chicken breast fillets2
Steamed rice
-
short grain rice350 g
-
water900 g
-
sea salt1 tsp
-
vegetable oil to fry
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1465 mg
Eiweiß
52.7 g
Brennwert
5199.5 kJ /
1238 kcal
Fett
62.7 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
113.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Chiang Mai noodles
25 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min