Geräte und Zubehör
Chicken and caramelised onion sausages
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
20 portions
Zutaten
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)2000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm)100 g
Caramelised onion
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges250 g
-
fresh long red chilli cut into pieces½
-
light brown sugar100 g
-
red wine vinegar100 g
-
salt1 tsp
Chicken sausage
-
sea salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tbsp
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
411.2 mg
Eiweiß
15 g
Brennwert
801.9 kJ /
191.7 kcal
Fett
12.3 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Homemade sausages
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 Std.
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
White Chocolate Cheesecake Stuffed Strawberries
20 Min
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Browned beef strips
15 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Harlequin custard (TM6)
15 Min
Fry bread
35 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min