Geräte und Zubehör
Paprikakylling med pandestegte grøntsager
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portion
Zutaten
-
kyllingebryst (ca. 3 cm)500 g
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
honning25 g
-
sød paprika2 teske
-
salt1 teske
-
vand500 g
-
courgette skåret i skiver (1 cm)150 g
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker (3-4 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
668 mg
Eiweiß
26.8 g
Brennwert
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Varierede hverdagsmåltider
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kylling teriyaki
20 Min
Kødboller med tomatsauce
45 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen