Geräte und Zubehör
Korean fried chicken
Zubereitung 40 Min
Gesamt 4 Std.
4 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic cloves2
-
fresh ginger10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chicken winglets1000 g
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
rice wine vinegar60 g
-
light brown sugar50 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)30 - 50 g
-
ketchup (see Tips)30 g
-
dark soy sauce15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil to deep fry1000 - 1500 g
-
sesame seeds to sprinkle1 tbsp
-
spring onions/shallots thinly sliced, to garnish2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1674.9 mg
Eiweiß
43.7 g
Brennwert
3819.9 kJ /
909.5 kcal
Fett
63.5 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
15.7 g
Kohlenhydrate
47.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Indonesian white spice paste
35 Min
Tandoori chicken
45 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Krispy fried chicken
25 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min