Geräte und Zubehör
Cremet rejesalat
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
2 portioner
Zutaten
-
ingefær skrællet5 g
-
fed hvidløg1
-
pistacienødder, usaltet, uden skal10 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk20 g
-
rejer, friske, pillede tarm og hale fjernet200 g
-
60 g kokosmælkkokosfløde60 g
-
chili, tørret i flager1 knivspids
-
salt½ teske
-
salatblade100 g
-
spinatblade, friske60 g
-
mango, moden i skiver (2 mm)60 g
-
agurk halveret, i skiver (2 mm)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
672 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
1372 kJ /
328 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
18.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lidt og let til ugen
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stegte nudler med rejer
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 Std. 15 Min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Havbras med krydderolie
Keine Bewertungen
Laks med grøntsagssovs
Keine Bewertungen
Burger af havtaske og laks
Keine Bewertungen
Fiskeburger
Keine Bewertungen
Laks med aromaer ved 50°C
Keine Bewertungen