Geräte und Zubehör
Couscoussalat med aubergine og peber
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portioner
Zutaten
-
bredbladet persille, frisk kan undlades3 - 4 kviste
-
fed hvidløg1
-
tørrede tomater30 g
-
basilikumblade6
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
peberfrugt rød, skåret i tern (1 cm)200 g
-
aubergine skåret i tern (1 cm)300 g
-
salt2 knivspids
-
vand200 g
-
sød paprika1 teske
-
couscous200 g
-
cherrytomater skåret i halve200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portioner
Natrium
422 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
5694 kJ /
1361 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
28 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
212 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lidt og let til ugen
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Blomkåls tikka masala
30 Min
Gulerods- og sellerisuppe
45 Min
Svampebolognese med courgette-nudler
Keine Bewertungen
Græskartærte
Keine Bewertungen
Tortilla med courgette og falafler
25 Std. 30 Min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Spicy aubergine med bulgur
Keine Bewertungen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Keine Bewertungen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Galette med ost og tofudressing
Keine Bewertungen