Geräte und Zubehör
Salat med søde kartofler, æbler, spinat og quinoa
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
2 portioner
Zutaten
-
persilleblade, friske2 kviste
-
oregano, tørret1 knivspids
-
citronsaft20 g
-
ekstra jomfruolivenolie10 g
-
vand700 g
-
søde kartofler skåret i tern (2-3 cm)200 g
-
quinoa80 g
-
salt1 teske
-
æbler grønt , skåret i tern (2 cm)200 g
-
babyspinat, frisk100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1275 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
1462.5 kJ /
349.5 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lidt og let til ugen
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Blomkåls tikka masala
30 Min
Gulerods- og sellerisuppe
45 Min
Svampebolognese med courgette-nudler
Keine Bewertungen
Græskartærte
Keine Bewertungen
Tortilla med courgette og falafler
25 Std. 30 Min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Spicy aubergine med bulgur
Keine Bewertungen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Keine Bewertungen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Galette med ost og tofudressing
Keine Bewertungen