Geräte und Zubehör
Orange Chiffon Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 slices
Zutaten
Sponge Cake
-
orange thin peelings of skin, juice and pulp1
-
medium eggs4
-
salt¼ tsp
-
sugar40 g
-
cornflourplain flour30 g
-
cornflour20 g
-
baking powder5 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vegetable oilsunflower oil25 g
Orange Curd
-
medium egg1
-
unsalted butter diced50 g
-
sugar40 g
Assembly
-
icing sugar (optional)1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
161 mg
Eiweiß
4.3 g
Brennwert
780 kJ /
187 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
18 g
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