Geräte und Zubehör
Appelpunch
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 glazen
Zutaten
-
appelsap500 g
-
water500 g
-
kaneelstokje (3 cm)¼
-
steranijs1
-
honing50 g
-
1 el rozenbottel thee, gedroogd (kruidenthee)zwarte thee bladeren met citroen1 el
-
citroensap40 g
-
sinaasappel geschild, het witte vel en de pitten verwijderd1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
0 g
Brennwert
303 kJ /
72 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.3 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Citroenslush
10 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Sangria
10 Min
Curryketchup
30 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.