Geräte und Zubehör
Saffran- och kycklingpasta
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
4 portioner
Zutaten
-
parmesanost i bitar50 g
-
saffranstrådar¼ tsk
-
vatten plus 1 msk varmt vatten1000 g
-
fint havssalt1 ½ tsk
-
olivolja2 ½ tsk
-
pasta, torkad, typ penne350 g
-
kycklingbröst strimlade (1 cm)450 g
-
vispgrädde200 g
-
malen svartpeppar¼ tsk
-
färska spenatblad50 g
-
färska röda chilifrukter avfröade, skivade (1 mm)1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
51.8 g
Brennwert
3267 kJ /
781 kcal
Fett
34.6 g
Kohlenhydrate
65.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
När man är i Rom...
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Satay pad thai med kyckling
Keine Bewertungen
Krämig svamprisotto med räkor
1 Std.
Grönsaksragu med pasta
45 Min
Höstpasta
Keine Bewertungen
Ris med skinka & pak choi
Keine Bewertungen
Cannelloni med pumpa och ricotta
Keine Bewertungen
Pumparisotto med bacon
50 Min
Tagliatelle med pumpa
Keine Bewertungen
Pastasallad
Keine Bewertungen
Gochujang fisk- och skaldjursrisotto
Keine Bewertungen
Miso udon carbonara
Keine Bewertungen
Sichuan spaghetti
Keine Bewertungen