Geräte und Zubehör
Poached eggs using blade cover
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
eggs chilled (see Tips)1 - 4
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
119.7 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
377.8 kJ /
90.3 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
0.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40p
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5p
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1óra 10p
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5p
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55p
Poached eggs with blade cover
30p
Sautéed chicken cubes
15p
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35p
Creamy vanilla yoghurt
13óra
Caramelised onions (400-500 g)
25p
Rare beef steak with herb garlic butter
2óra 15p
Yoghurt with red berry coulis
13óra 20p