Geräte und Zubehör
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Peeling Potatoes and Dill Pesto
-
new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)21 oz
-
extra virgin olive oil (optional) (see Tip)1 tsp
-
water21 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh dill½ oz
-
capers rinsed2 tsp
-
lemon juice2 tsp
-
plain Greek yogurt5 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
New Potatoes and Asparagus Salad
-
water45 oz
-
large eggs4
-
14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.)pencil-thin asparagus trimmed and cut into pieces (2 in.)14 oz
-
cooked chicken diced or sliced8 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
570.5 mg
Eiweiß
38.1 g
Brennwert
2566.6 kJ /
613.4 kcal
Fett
35.4 g
Ballaststoffe
6.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
37.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken Meal Prep - 13 Tasty Ways
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Melon Seed Horchata
10 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Salsa Brava
10 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 Min
Tex-Mex Red Rice
1 Std.
Southwest Quinoa
40 Min