Geräte und Zubehör
Tomato and Feta Pasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water40 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta dried, type fusilli10 oz
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
12 oz feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally12 oz
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
chili flakes to taste1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh basil leaves only
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1385.1 mg
Eiweiß
23 g
Brennwert
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Fett
32.9 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
63.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mother's Day with Degrenne
6 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 Std. 10 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Lemon Pasta
35 Min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 Min
Chili Oil Noodles
30 Min
One Pot Ravioli Soup
30 Min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 Std.