Geräte und Zubehör
Camille carrot and almond cakes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 portions
Zutaten
-
raw sugar200 g
-
raw almonds50 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
full cream milk100 g
-
plain flour300 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
90.9 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1255.5 kJ /
298.9 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Budget friendly Italian
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate sweet potato slice
1 Std. 15 Min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 Std. 50 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Zucchini slice
45 Min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 Min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min
Basic berry muffins
40 Min