Geräte und Zubehör
Frambozen-pistache cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
287.8 mg
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Fett
42.2 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
24.7 g
Kohlenhydrate
73.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Glazuur
5 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min
Banketbakkersroom
15 Min