Geräte und Zubehör
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
158.2 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
951.3 kJ /
227.4 kcal
Fett
17.2 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Roze roerei
15 Min