Geräte und Zubehör
Sticky chili-oksekød
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
2 portioner
Zutaten
-
mørk soyasauce25 g
-
honning4 spsk
-
ketchup1 spsk
-
rød chili, alle typer skåret i tynde skiver, udkernet hvis ønsket1
-
mørbradbøf fedt trimmet, skåret i 1 cm strimler300 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk20 g
-
blandede grøntsager, til sautering300 g
-
havsalt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1145 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
2949 kJ /
705 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tilberedning med høj temperatur
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Svinemørbrad med selleripuré og citronsauce (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Dal med kylling og spinat (1500 kcal)
40 Min