Pasta med fennikel- og tomatsauce

Pasta med fennikel- og tomatsauce

Keine Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portioner

Zutaten

  • fennikelfrø, tørret
    1 tsk
  • vegetabilsk olie
    20 g
  • løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
    60 g
  • fennikel skåret i skiver (2-3 cm), blade reserveret til pynt
    400 g
  • sukker
    20 g
  • hakkede tomater, dåse
    400 g
  • tomatpure
    20 g
  • vand plus ekstra til kogning af pasta
    100 g
  • havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af pasta
    1 tsk
  • sort peber, stødt plus ekstra efter smag
    ¼ tsk
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    ½
    ½ tsk grøntsagsbouillon
  • balsamico glace
    2 skvæt
  • pasta (fx penne)
    350 g
  • vand
  • havsalt
  • pinjekerner
    30 g
  • små mozzarellakugler drænede
    125 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Eiweiß 20 g
Brennwert 2324 kJ / 551 kcal
Fett 17 g
Ballaststoffe 6.4 g
Kohlenhydrate 76 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen