Geräte und Zubehör
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
757 kJ /
181 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Spaghetti Muffins
55 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Spiralized vegetable crust pizza
Brak ocen
Egg Cream
1 godz. 10 min
Apple Tart (TM6)
1 godz.
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 godz.
Strawberry Panna Cotta
4 godz. 40 min
Fruit Juice Gummies
25 godz. 25 min
Crêpes
1 godz. 15 min